Wenkbrauw-Design

Elke 7 jaar krijgen we een nieuw gezicht. Dat verloopt in fases. Van baby tot het 7e levensjaar. Van 7 jaar tot 14 jaar. Van 14 jaar tot 21 jaar etc. Ons gezicht blijft dus veranderen, naar de lengte of de breedte.

Voordat klanten bij mij komen, hebben ze hun wenkbrauwen vaak zelf ge√ępileerd. Het gevaar is dat er daardoor teveel haartjes bij de wenkbrauw verwijderd worden, die uiteindelijk niet meer terugroeien.

Het kan ook dat met de jaren de haargroei van onze wenkbrauwen minder wordt en daarom is het verstandig hier rekening mee te houden tijdens het modeleren. Ik werk met een speciale schaartechniek en knip de wenkbrauwen mooi in model, zodat ik minimaal hoef te epileren of harsen.

Om de wenkbrauwen nog meer uitdrukking te geven op uw gezicht kan ik ze voor u verven. Daarbij zorg ik er voor dat de natuurlijke kleur van uw wenkbrauwen met de verf geaccentueerd wordt.

U hoeft dus niet bang te zijn dat u met donker geverfde wenkbrauwen mijn salon verlaat. Een natuurlijke uitstraling en een open, frisse blik is mijn doelstelling.

U zult zien dat u na het stylen van uw wenkbrauwen niets anders meer wilt…